Reunie 2005

Op 26 augustus 2005 werd de tweede reunie/bijeenkomst van de oud JLB-cadetten gehouden in het Militair Luchtvaart Museum te Zeist.

Een twintig oud cadetten, op twee na allemaal afkomstig van de groep Den Haag bezochten de bijeenkomst. Als ere gast was de oud Groepscommandant Henk Poppe meegekomen. De oud sectie commandant Foeke de Wolf kon helaas wegens bouwkundige werkzaamheden na water overlast in zijn huis niet komen. We hopen hem volgend jaar te ontmoeten.

Het weer nodigde uit om gezellig met elkaar op het terras oude verhalen op te halen en de collectie vliegtuigen veelal van onze JLB-tijd in het museum te aanschouwen.

Vrij onverwacht werd ons eigenlijk te vroeg verzocht om half vijf huiswaarts te gaan i.v.m. sluiting van het museum.

Na een bedankje aan de organisatoren en met een verzoek om volgend jaar weer iets te organiseren ging een ieder vol met oude herineringen en nieuw gemaakte contacten weer naar huis. Wellicht loopt het dan niet samen met een bijeenkomst die de Amsterdammers, ik meen om de tweejaar, organiseren en die nu qua tijdstip dicht bij elkaar lagen.

Enkele gemaakte foto's kunt u op de volgende bladzijden aanschouwen.

Aangezien ik op onderstaande vraag weinig reactie heb ontvangen laat ik deze nu weer staan.

PS. Als de aanwezigen nog door kunnen geven op welke foto en waar ze staan dan kan de groepsfoto van namen worden voorzien. Daar is om verzocht maar we weten het niet precies. Vertel mij welk poppetje u bent met x van links.

Alvast bedankt - Hans Piers
j.a.piers@hccnet.nl